Close
с. Хвойна /община Чепеларе/
088 870 4608 lpavlov1000@gmail.com

История
Фирма Ропката ЕООД е създадена през 2012 г. Наименованието избрахме, защото прекрасното място, където се намира фабриката – с. Хвойна, община Чепеларе, заедно с околните три села – Павелско, Малево и Орехово се нарича Ропката. Прозводството на пелети стартирахме от 2015 година, като производствения ни капацитет е 1 тон на час.

Опазване на околната среда
Пелетите са екологично гориво, което е неутрално от страна на съдържание на въглероден диоксид и е без емисии на фини прахови частици в атмосферата. При производството не се използват лепила или други слепващи химични вищества. Високата плътност постигаме чрез използване на правилната суровина и технология на производство.

Качество
Съгласно европейските норми, пелетите могат да бъдат с качество А1 (най-високо), А2 или В (най-ниско). Нашата фирмена философия е много проста – не правим никакъв компромис с качеството. Гарантираме на 100 %, че пелетите, които ще доставим, както този така и всеки следващ сезон, ще са винаги с едно и също високо качество, отговарящо на най-високия европейския стандарт А1.

Доставки
Често клиентите ни питат, защо има лятна и зимна цена на пелетите. Отговорът е в това, че през зимата технологичния процес е по-бавен и оттам и по-скъп. Чрез гъвкавата ни система на доставки се стемим да удоволетворим в максимална степен изискванията на всеки клиент. Извършваме продажби, както директно от фабриката, така и чрез нашите дистрибутори в големите градове или чрез доставка на място. При доставки над 5 тона, както и през периода 15 април - 15 юли предлагаме извънредни отстъпки.